Hvem er vi

Hvad er det der gør os specielle?

 

Det handler om vores erfaring og kreative tilgang. Vi har bred erfaring fra kulturverdenen både fra offentlige og private virksomheder. Vi har haft ”hands on” både ifm udvikling og gennemførelse. Vi arbejder ikke kun teoretisk, men har prøvet at stå som den der møder gæsten når æbleskiverne skal vendes til juleeventen og vi har prøvet at sende til tryk med bævende hjerte om korrekturen er rigtig.

 

 

Mød en af KulturKonsulenterne:

 

Anette Kjærholm

- en målrettet og struktureret koordinator, med en bred erfaring inden for events, arrangementer, incentives, kultur og turisme. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i Carlson Wagonlit Travel, Kilroy Travels og DFDS Scandinavian Seaways. Har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, markedsføring, eksterne samarbejder, omvisningskoncepter, salg, udstillingskoordinering og praktisk afvikling.

 

Anette tegner KulturKonsulenterne i dagligdagen. Herudover er en række KulturKonsulenter tilknyttet. KulturKonsulenterne tilknyttes dit projekt alt efter opgavens indhold.

 

 

KulturKonsulenterne Sabroesvej 3A, 3000 Helsingør info@kulturkonsulenterne.dk tlf. 41410853